Home SJMTOC Psychoactieve Kruiden en Zaden

Guarana – poeder – 1 kiloIngrediënten:
Guarana gemalen.
Guarana bevat cafeïne en andere methylxanthines. De twee voornaamste methylxanthines zijn theobromine en theophyline, ze hebben dezelfde, maar toch enigszins andere effecten en versterken cafeïne. Theophyline is in kleinere hoeveelheden aanwezig dan cafeïne, is meer toxisch en is minder speedy, hoewel het een sterker effect heeft op het hart en de ademhaling. Theobromine is een overwegend (ongeveer 10%) zwakkere stimulant als cafeïne en is vrijwel verstoken van toxiciteit.

Effecten:
De bekende stimulans uit het Braziliaanse regenwoud. Zorgt voor energie en een heldere geest en een opgewekt gevoel.
De informatie over cafeïne is ook algemeen waar voor zijn verwanten theobromine en theophyline. Cafeïne heeft een stimulerende werking op het centraal zenuw stelsel, verhoogt de alertheid, bevordert de prestaties van mensen die hun uithoudingsvermogen trainen en kan helpen bij de mobilisatie van vet in het lichaam, dat belangrijk is voor de energievoorraad tijdens maximale inspanningen. Het effect van Guarana is mild en erg plezierig, zonder de bijeffecten die aan cafeïne gerelateerd worden, aangezien het gehalte aan cafeïne in Guarana laag is (ongeveer 5 %), er zijn meerdere componenten aanwezig die een interactie ondergaan met dezelfde receptoren in het lichaam. Eigenlijk is Guarana een natuurlijke bron voor cafeïne, die al lang wordt gebruikt.

Dosering:
Meng 2 à 3 theelepels kruid met vruchtensap of voeg het toe aan een kopje koffie.

Inhoud:
1 kilo

We versturen geen plantmateriaal naar Australië. Voor meer info zie ( 9941 )

Add Add Guarana – poeder – 1 kilo to Shopping List View Shopping List Checkout


Home Sitemap - all pages and ppdoucts Search - index and full-text search Up - overview View PREVIOUS psychoactive or psychedelic View NEXT psychedelic or psychoactive

[www.sjamaan.com] [Español] [Italiano] [Francais] [Deutsch] [English] [Nederlands]

()