Home SJMTOC Salvia Divinorum

Salvia Divinorum PlantDe Salvia Divinorum plantjes worden in het kweekbuisje verscheept. Daardoor ontvang je een 100% ziektevrije plant zonder een enkele vorm van biologische besmetting.

Salvia Divinorum is zeer moeilijk op te kweken vanuit zaden. Een stekje is een goed begin om je eigen Salvia Divinorum plant te kweken. Het Salvia Divinorum stekje wordt geleverd in een buisje waarin een speciaal weefsel ervoor zorgt dat het Salvia Divinorum stekje de juiste voedingsstoffen krijgt. En door deze manier van verpakken zijn wij in staat om de Salvia Divinorum stekjes wereldwijd te verzenden en in goede staat bij je af te leveren.

Na het ontvangen van het Salvia Divinorum stekje is het belangrijk dat je deze niet meteen uit het buisje haalt en het stekje in een pot plaatst. Het Salvia Divinorum stekje moet eerst even wennen aan haar nieuwe omgeving en dit doe je door het afharden van weefselkweek Salvia Divinorum (zie 9804a ).

Als de groei eenmaal op gang is, gaat het redelijk snel. Top de plantjes regelmatig zodat je een volle plant krijgt.

We versturen geen Salvia divinorum naar Australië, Duitsland, België, Denemarken, Noorwegen, Italië of Zuid Korea. Voor meer infomatie zie ( 9941 )

Add Add Salvia Divinorum Plant to Shopping List View Shopping List Checkout


Home Sitemap - all pages and ppdoucts Search - index and full-text search Up - overview View PREVIOUS psychoactive or psychedelic View NEXT psychedelic or psychoactive

[www.sjamaan.com] [Español] [Italiano] [Francais] [Deutsch] [English] [Nederlands]

()