Home SJMTOC Kratom – Mitragyna speciosa

Kratom Premium Commercial Leaves – 50 gramAls je een prijsbewuste Kratom gebruiker bent, dan is de Premium Commercial Kratom de Kratom voor jou. Premium Commercial Kratom is de beste deal voor goedkope Kratom die je kunt vinden. Premium Commercial Kratom is niet zo sterk als de High Quality Kratom die we verkopen, maar is zeker van een goede kwaliteit. Wij bieden je een goede kwaliteit Premium Commercial Kratom voor bodemprijzen.

Achtergrondinformatie:
Kratom (Mitragyna speciosa) is een boom die groeit in Zuidoost Azië (voornamelijk in Thailand en Maleisië). Sinds zeer lange tijd worden de Kratom bladeren gebruikt vanwege de sterk stimulerende en rustgevende eigenschappen. Kratom bevat o.a. mitragynine.

Algemene effecten & verloop van de ervaring:
Bij een lage dosering zorgt Kratom voor een stimulerend effect. Het verhoogt de mentale alertheid, geeft meer lichamelijke energie en stimuleert het praten. Men ervaart een dronken gevoel. Soms neemt ook de seksuele energie toe en Kratom kan het mannelijke orgasme uitstellen. Bij een hogere dosering zorgt Kratom voor een ontspannen effect op lichaam en geest. Een euforische stemming en een dromerige staat van bewustzijn tussen waken en slapen, waarbij muziek intenser waargenomen kan worden. Meestal duurt de gehele ervaring ongeveer 2-5 uur.

Dosering & Bereidwijze voor thee:
7,5-15 gram bladeren, te bereiden als thee. Breng 1½ mok water, samen met 5 gram Kratom bladeren aan de kook. Wanneer het water kookt, het water met de bladeren nog 15 minuten zachtjes laten koken op een zeer laag vuurtje. Als de thee klaar is, honing toevoegen voor de bittere smaak.

Waarschuwing:
Niet voor minderjarigen. Niet te gebruiken tijdens zwangerschap. Kratom is niet geschikt voor dagelijks gebruik. Gebruik Kratom niet vaker dan 1 tot 2 keer per maand. Buiten bereik van kinderen houden! Beïnvloed het reactievermogen: niet deelnemen aan het verkeer en geen machines bedienen na gebruik van dit product. Niet combineren met alcohol of drugs.
Dosering & Bereidwijze voor thee: 5-7 gram bladeren, te bereiden als thee. Breng 1½ mok water, samen met 5 gram Kratom bladeren aan de kook. Wanneer het water kookt, het water met de bladeren nog 15 minuten zachtjes laten koken op een zeer laag vuurtje. Als de thee klaar is, honing toevoegen voor de bittere smaak.

Ervaringen:
Ervaringen met Kratom, zijn te lezen op ons forum.
Deel je ervaringen met anderen en plaats ook jouw ervaring op het forum.

We versturen geen Kratom naar Thailand, Australia, Malaysia, Myanmar, Denemarken, Finland en Litouwen. Voor meer info zie ( 9941 )

Add Add Kratom Premium Commercial Leaves – 50 gram to Shopping List View Shopping List Checkout


Home Sitemap - all pages and ppdoucts Search - index and full-text search Up - overview View PREVIOUS psychoactive or psychedelic View NEXT psychedelic or psychoactive

[www.sjamaan.com] [Español] [Italiano] [Francais] [Deutsch] [English] [Nederlands]

()