Home SJMTOC Kratom – Mitragyna speciosa

Kratom Maeng Da – 10 gramBeschrijving:
Deze potente kratom soort geeft een stimulerend en energiek effect gecombineerd met een vrolijk en sociaal gevoel. Hierdoor is deze soort zeer geschikt voor voor een wat meer socialere setting en groepen. Na een eventuele tweede dosering werkt deze soort zeer ontspannend.

Waarschuwing:
Niet voor minderjarigen. Niet te gebruiken tijdens zwangerschap. Kratom is niet geschikt voor dagelijks gebruik. Gebruik Kratom niet vaker dan 1 tot 2 keer per maand. Buiten bereik van kinderen houden! Beïnvloed het reactievermogen: niet deelnemen aan het verkeer en geen machines bedienen na gebruik van dit product. Niet combineren met alcohol of drugs.

Dosering & gebruik:
2,5-5 gram bladeren, te bereiden als thee. Breng 1½ mok water, samen met 5 gram Kratom bladeren aan de kook. Wanneer het water kookt, het water met de bladeren nog 15 minuten zachtjes laten koken op een zeer laag vuurtje. Als de thee klaar is, honing toevoegen voor de bittere smaak.

Duur van de effecten:
2,5-3 uur

Inhoud:
10 gram

Embargo:
Wij versturen geen Kratom naar de volgende landen:
Thailand, Australië, Maleisië, Myanmar, Denemarken, Finland en Letland.
Add Add Kratom Maeng Da – 10 gram to Shopping List View Shopping List Checkout


Home Sitemap - all pages and ppdoucts Search - index and full-text search Up - overview View PREVIOUS psychoactive or psychedelic View NEXT psychedelic or psychoactive

[www.sjamaan.com] [Español] [Italiano] [Francais] [Deutsch] [English] [Nederlands]

()