Home SJMTOC Kratom – Mitragyna speciosa

Kratom Resin Extract – 5 gramEffects and course of the experience:
Bij een lage dosering zorgt Kratom voor een stimulerend effect. Het verhoogt de mentale alertheid, geeft meer lichamelijke energie en stimuleert het praten. Men ervaart een dronken gevoel. Soms neemt ook de seksuele energie toe en Kratom kan het mannelijke orgasme uitstellen. Bij een hogere dosering zorgt Kratom voor een ontspannen effect op lichaam en geest. Een euforische stemming en een dromerige staat van bewustzijn tussen waken en slapen, waarbij muziek intenser waargenomen kan worden. Meestal duurt de gehele ervaring ongeveer 2-5 uur.

Waarschuwing:
Niet voor minderjarigen. Niet te gebruiken tijdens zwangerschap. Kratom is niet geschikt voor dagelijks gebruik. Gebruik Kratom niet vaker dan 1 tot 2 keer per maand. Buiten bereik van kinderen houden! Beïnvloed het reactievermogen: niet deelnemen aan het verkeer en geen machines bedienen na gebruik van dit product. Niet combineren met alcohol of drugs.

Dosage & preparation:
2,5-4 gram Kratom Resin Extract oplossen in een glas warm water en opdrinken. Houdt de ‘thee’ even in de mond voordat je de thee doorslikt. De thee langzaam opdrinken.

Duur van de effecten:
3-4 uur

Inhoud:
5 gram

Embargo:
Wij versturen geen Kratom naar de volgende landen:
Thailand, Australië, Maleisië, Myanmar, Denemarken, Finland en Letland.
Add Add Kratom Resin Extract – 5 gram to Shopping List View Shopping List Checkout


Home Sitemap - all pages and ppdoucts Search - index and full-text search Up - overview View PREVIOUS psychoactive or psychedelic View NEXT psychedelic or psychoactive

[www.sjamaan.com] [Español] [Italiano] [Francais] [Deutsch] [English] [Nederlands]

()