Home SJMTOC Afrodisiacum – sexboosters – erotiek

Man Power (20)
Ingrediënten:
Kolanoot, Efedra, Koninginnen Gelei, Bijpollen, Passiebloem, Yohimbe en Ginseng.

Effecten:
Manpower is als erotisch product voor mannen op de markt gebracht. Als afrodisiacum werkt het minimaal, maar het is een goede herbal XTC. Kolanoot, Efedra, Bijpollen, Royal Gellee en Ginseng zorgen voor energie, vergroten het uithoudingsvermogen en verhogen de mentale alertheid. Passiebloem geeft een rustgevend tintje aan dit energiegevende product. Yohimbe en Ginseng zorgen voor een liefdevol gevoel, euforie en vrolijkheid. De effecten houden ongeveer 5 tot 6 uur aan. Let op: Dit product bevat een MAO-remmer.

Dosering:
Neem 1 capsule in met water.

Inhoud:
20 capsules.

Waarschuwing:
Manpower is een natuurlijk voedingssupplement en dient uitsluitend als zodanig gebruikt te worden. Manpower maakt geen gezondheidsclaims. Gebruik, anders dan de gebruiksaanwijzing vermeldt, is geheel voor eigen risico. Houdt Manpower buiten bereik van kinderen. Manpower mag niet gebruikt worden tijdens zwangerschap, niet door vrouwen die borstvoeding geven, niet door personen die MAO-remmers, antidepressiva of efedrineachtige geneesmiddelen gebruiken en niet door personen die een hoge bloeddruk of hartaandoeningen hebben. Manpower is niet geschikt voor diabetes en personen met prostaatproblemen. Stop direct het gebruik bij nervositeit, rillingen, slapeloosheid, verminderde eetlust of hartkloppingen. In geval van twijfel altijd een specialist raadplegen. Gebruik Manpower ook niet in combinatie met alcohol, andere drugs of MAO-remmers. Niet te gebruiken door minderjarigen.

Opmerking: Wij leveren geen efedra-houdende voedingsmiddelen binnen Nederland. In de sectie kruiden vind je nog wel efedra-houdende producten die niet geschikt zijn voor inname.

Add Add Man Power (20) to Shopping List View Shopping List Checkout


Home Sitemap - all pages and ppdoucts Search - index and full-text search Up - overview View PREVIOUS psychoactive or psychedelic View NEXT psychedelic or psychoactive

[www.sjamaan.com] [Espanol] [Italiano] [Francais] [Deutsch] [English] [See our new products!!!]