Home SJMTOC Afrodisiacum – sexboosters – erotiek

Stimulator
Ingrediënten (per capsule):
344 mg. Sida cordifolia extract (10% gestandaardiseerd), 53 mg. L-Arginine, 53 mg, L-Tyrosine, 80 mg. N-Methylglycine en 106 mg. Fosfatidylserine.

Effecten:
Sida cordifolia zorgt voor warme energiegolven door het lichaam, euforie en aangename tintelingen vooral over de ruggengraat. Yohimbe heeft een positieve invloed op de potentie, stimuleert en vergroot de bloedstroom naar de geslachtsdelen, kan de erectie versterken en de duur ervan verlengen. Bevordert de seksuele opwinding en heeft een gunstige invloed op de intensiteit van orgasmen. Dit kruid zorgt voor een high en licht gevoel in het hoofd. L-Arginine is een aminozuur dat de aanmaak en de beweeglijkheid van spermacellen verhoogt en wordt door het lichaam gebruikt om energie vrij te maken. NN-dimethylglycine is een andere naam voor vitamine B15 en helpt in het lichaam bij het vrijmaken van energie, zuurstoftransport in het lichaam en heeft een invloed op de hersenstofwisseling. L-Tyrosine stimuleert in de hersenen het dopaminesysteem en zorgt voor een goed gevoel, euforie en een energieke rush. Ook uitermate geschikt als herbal XTC, vanwege de euforische, liefdevolle en stimulerende effecten. De effecten houden ongeveer 4 tot 6 uur aan. Let op: Dit product bevat een MAO-remmer.

Dosering:
Neem 1 capsule in met water.

Inhoud:
6 capsules.

Waarschuwing:
Stimulator is een natuurlijk voedingssupplement en dient uitsluitend als zodanig gebruikt te worden. Stimulator maakt geen gezondheidsclaims. Gebruik, anders dan de gebruiksaanwijzing vermeldt, is geheel voor eigen risico. Houdt Stimulator buiten bereik van kinderen. Stimulator mag niet gebruikt worden tijdens zwangerschap, niet door vrouwen die borstvoeding geven, niet door personen die MAO-remmers, antidepressiva of efedrineachtige geneesmiddelen gebruiken en niet door personen die een hoge bloeddruk of hartaandoeningen hebben. Stimulator is niet geschikt voor diabetes en personen met prostaatproblemen en Phenylketonurie. Stop direct het gebruik bij nervositeit, rillingen, slapeloosheid, verminderde eetlust of hartkloppingen. In geval van twijfel altijd een specialist raadplegen. Gebruik Stimulator ook niet in combinatie met alcohol, andere drugs of MAO-remmers. Niet te gebruiken door minderjarigen.

Opmerking: Wij leveren geen efedra-houdende en Sida cordifolia-houdende voedingsmiddelen binnen Nederland. In de sectie kruiden vind je nog wel efedra-houdende producten die niet geschikt zijn voor inname.

Add Add Stimulator to Shopping List View Shopping List Checkout


Home Sitemap - all pages and ppdoucts Search - index and full-text search Up - overview View PREVIOUS psychoactive or psychedelic View NEXT psychedelic or psychoactive

[www.sjamaan.com] [Espanol] [Italiano] [Francais] [Deutsch] [English] [See our new products!!!]