Home SJMTOC Stimulanten en natuurlijke speed.

Guarana Energizer – 100 tabletten – 10 verpakkingenIngrediënten:
900 mg Guarana.

Effecten:
Het Braziliaanse energiekruid Guarana zorgt voor energie en een opwekkend gevoel. Verhoogt de mentale alertheid en vergroot het uithoudingsvermogen. Een aantal koppen koffie (cafeïne) zorgt vaak voor gerommel in de maag en een onrustig gevoel, Guarana heeft een gelijk effect als cafeïne, maar rustiger. Kan de eetlust verminderen. Het effect houdt ongeveer 4 tot 5 uur aan.

Dosering:
Neem 1-4 tabletten in met water.

Inhoud:
100 tabletten per verpakking.

Guarana bevat cafeïne en andere methylxanthines. De twee voornaamste methylxanthines zijn theobromine en theophylline, ze hebben dezelfde, maar toch enigszins andere effecten en versterken cafeïne. Theophylline is in kleinere hoeveelheden aanwezig dan cafeïne, is meer toxisch en is minder speedy, hoewel het een sterker effect heeft op het hart en de ademhaling. Theobromine is een overwegend (ongeveer 10%) zwakkere stimulant als cafeïne en is vrijwel verstoken van toxiciteit.De informatie over cafeïne is ook algemeen waar voor zijn verwanten theobromine en theophylline. Cafeïne heeft een stimulerende werking op het centraal zenuw stelsel, verhoogt de alertheid, bevordert de prestaties van mensen die hun uithoudingsvermogen trainen en kan helpen bij de mobilisatie van vet in het lichaam, dat belangrijk is voor de energievoorraad tijdens maximale inspanningen. Het effect van Guarana is mild en erg plezierig, zonder de bijeffecten die aan cafeïne gerelateerd worden, aangezien het gehalte aan cafeïne in Guarana laag is (ongeveer 5 %), er zijn meerdere componenten aanwezig die een interactie ondergaan met dezelfde receptoren in het lichaam. Eigenlijk is Guarana een natuurlijke bron voor cafeïne, die al lang wordt gebruikt.
Add Add Guarana Energizer – 100 tabletten – 10 verpakkingen to Shopping List View Shopping List Checkout


Home Sitemap - all pages and ppdoucts Search - index and full-text search Up - overview View PREVIOUS psychoactive or psychedelic View NEXT psychedelic or psychoactive

[www.sjamaan.com] [Español] [Italiano] [Francais] [Deutsch] [English] [Nederlands]

()