Home SJMTOC Afrodisiacum – seksboosters – erotiek

NXT Phase RedIngrediënten:
Vitamine B1, vitamine B2, vitamine B3 (niacine), vitamine B5, vitamine B6, vitamine B12, vitamine C, l-tyrosine, l-phenylalanine, l-glutamine, l-pyroglutamine, l-arginine, vitamine B15 en een NXT-Phase Red Blend (een onbekende mix van plantenextracten).

Omschrijving:
NXT Phase Red is de erotische stimulans voor man en vrouw in de NXT Phase productlijn. Aan de basismix van vitaminen en aminozuren zijn het aminozuur L-arginine, vitamine B15 en de Red Blend van plantenextracten toegevoegd, waardoor dit product een positieve invloed heeft op de erectie, het ondersteund de stevigheid van de erectie en kan helpen de duur ervan te verlengen. NXT Phase Red verhoogt de gevoeligheid van de huid en de genitaliën.
Het bevordert de intensiteit van orgasmen en het lichaam raakt vervult met een gevoel van warmte. Een ontspannen lichaam en erotische energie voor de passionele momenten.

Dosering:
3-4 capsules.

Werkingsduur:
4 uur.

Inhoud:
8 capsules.

Add Add NXT Phase Red to Shopping List View Shopping List Checkout


Home Sitemap - all pages and ppdoucts Search - index and full-text search Up - overview View PREVIOUS psychoactive or psychedelic View NEXT psychedelic or psychoactive

[www.sjamaan.com] [Español] [Italiano] [Francais] [Deutsch] [English] [Nederlands]

()