Home SJMTOC Stimulanten en natuurlijke speed.

Stacker 3 fat burner (100 capsules)
Ingrediënten:
Efedra extract, Witte Wilgenbast, Grapefruit extract en Chitosan

Effecten:
Ma Huang en Kolanoot zorgen voor energie en kunnen de eetlust verminderen. Chitosan is een stof die uit de schalen van schaaldieren gewonnen wordt. Chitosan vermindert de vetopname uit de voeding. Grapefruit vermindert de eetlust en heeft een gunstige invloed op het lichamelijke vermogen om calorieën te verbranden. Witte Wilgenbast vermindert de eetlust. Stacker 3 vergroot het uithoudingsvermogen. Qua energie is deze sterker dan de Stacker 2 Ephedra-vrij, maar zwakker dan Stacker 2 en Stacker 4. Dit product kan helpen bij het afslanken, maar is tevens geschikt als energiegevend product tijdens een avondje stappen.

Dosering:
Neem 1 capsule in met water. Nadat dit product een maand gebruikt is, is het beter om een maand de inname van dit product te staken.

Inhoud:
100 capsules.

Opmerking: Wij leveren geen efedra-houdende voedingsmiddelen binnen Nederland. In de sectie kruiden vind je nog wel efedra-houdende producten die niet geschikt zijn voor inname.
Add Add Stacker 3 fat burner (100 capsules) to Shopping List View Shopping List Checkout


Home Sitemap - all pages and ppdoucts Search - index and full-text search Up - overview View PREVIOUS psychoactive or psychedelic View NEXT psychedelic or psychoactive

[www.sjamaan.com] [Espanol] [Italiano] [Francais] [Deutsch] [English] [See our new products!!!]