Home SJMTOC Peyote en Mescaline Cactus

Trichocereus Pachanoi – San Pedro Cutting – 500-1000 gramInleiding:
Mescaline cactussen veroorzaken na inname een andere, psychedelische & hallucinogene beleving van de werkelijkheid, die een trip wordt genoemd. Kleuren worden helderder, vaste vormen gaan bewegen, zo kan een muur bijvoorbeeld ademen, de textuur van een muur vloeibaar worden en alledaagse dingen kunnen verbijsterend mooi zijn. Met gesloten ogen worden kleurrijke geometrische patronen gezien die zich 3dimensionaal voortbewegen en van vorm veranderen. Vaak wordt een intense connectie met de omgeving gevoeld. Ook een enorme verbondenheid met de natuur en de gewaarwording één te zijn met de natuur, komen regelmatig voor. Mescaline cactus is een versterker en een katalysator van het onderbewuste in de mens en positieve en negatieve gevoelens worden dan ook versterkt.

Werking:
1-2 uur na inname zullen de eerste effecten op komen zetten. Rustige, visuele effecten gaan gepaard met een euforisch, lichamelijk energiek gevoel met veel lachen. Ongeveer 3-4 uur na inname zal de piek bereikt worden, die 6-8 uur kan duren. Tijdens dit plateau van de reis bevindt men zich temidden van een visueel spektakel. Een sterke connectie met de omgeving is voelbaar en men kan tot diepe, oprechte inzichten komen.

Dosering:
300 tot 600 gram San Pedro cactus per persoon. De harde kern, stekels en schil niet eten.
Zie de sectie over San Pedro ( 9803 ) voor de bereidingswijze en meer informatie.

Werkingsduur:
8-12 uur.

Algemene informatie:
Hoe te gebruiken:
1. De cactus opeten. Hoe kleiner de stukjes, hoe beter de werkzame stoffen worden opgenomen. Kauw de cactus goed.
2. De cactus is niet geschikt om te roken.
Voor tips over het gebruik zie het cactusforum van het drugs-forum.

Wat te doen als de effecten te overweldigend zijn:
Diep en rustig ademhalen, het veranderen van de omgeving en van muziek kan helpen.

Waarschuwing:
Mescaline cactus is niet geschikt voor minderjarigen. Mescaline cactus is niet geschikt voor personen met psychologische problemen of een psychiatrisch verleden. Mescaline cactus is niet combineren met alcohol, medicijnen of drugs. Mescaline cactus buiten bereik van kinderen houden! Mescaline cactus is beïnvloedt het reactievermogen: niet deelnemen aan het verkeer en geen machines bedienen na gebruik van Mescaline cactus.

Belangrijke factoren die invloed hebben op het verloop van de trip:
1) Gebruik geen mescaline cactus als je jonger bent dan 18 jaar.
2) Gebruik alleen mescaline cactus als je, jezelf geestelijk en lichamelijk goed voelt. Trip niet als je down bent. Gebruik geen mescaline cactus bij ziekte. Gebruik alleen mescaline cactus als je, je (al een tijdje) goed voelt.
3) Ben je bewust van de eventuele confrontatie met jezelf: Tijdens de mescaline cactustrip kan het voorkomen dat je oog in oog komt te staan met jezelf, d.w.z.; met je onderbewuste, weggestopte gevoelens, niet verwerkte situaties uit het leven en angsten. Zorg ervoor dat je, je kunt overgeven aan deze gevoelens door de confrontatie aan te gaan.
4) Gebruik geen mescaline cactus op party’s of andere drukke gelegenheden. Gebruik mescaline cactus in een vertrouwde, rustige omgeving. Thuis of in de natuur.
5) Gebruik geen mescaline cactus na een lange nacht feesten: Voor een goede trip moet je de tijd nemen. De tijd is nodig om de trip voor te bereiden en af te sluiten. Zorg dat je de dag na de mescaline cactus trip geen verplichtingen hebt.
6) Trip alleen met “echte” vrienden, bij wie je, je goed voelt en bij wie je jezelf kan zijn: Wanneer je voor de eerste keer gaat trippen, is het verstandig dit te doen met een ervaren tripper aan je zijde. Wel is van belang dat je, je goed voelt bij de ervaren persoon.
7) Zorg ervoor dat je weet wat je van een mescaline cactustrip kunt verwachten: Wanneer je nog nooit mescaline cactus hebt gebruikt, zorg dan van te voren, dat je goed op de hoogte bent van wat je te wachten zal staan. Dit kan d.m.v. het lezen van boeken, informatie op internet en d.m.v. ervaringen van mensen om je heen.

Ervaringen:
Ervaringen met verschillende soorten mescaline cactussen zijn te lezen op het forum . Deel je ervaringen met anderen en plaats ook jouw ervaring op het forum.

Disclaimer:
Deze mescaline cactus is onbewerkt. Deze valt niet onder de opiumwet.

Inhoud:
1 stekje van 500-1000 gram.

We versturen geen San Pedro naar Australië, Canada, Italië en Zwitserland. Voor meer info zie ( 9941 )

Add Add Trichocereus Pachanoi – San Pedro Cutting – 500-1000 gram to Shopping List View Shopping List Checkout


Home Sitemap - all pages and ppdoucts Search - index and full-text search Up - overview View PREVIOUS psychoactive or psychedelic View NEXT psychedelic or psychoactive

[www.sjamaan.com] [Español] [Italiano] [Francais] [Deutsch] [English] [Nederlands]

()