Home SJMTOC Mescaline Cactus Zaden

Instructies voor het kweken van Peyote en andere mescaline cactussen uit zadenHoe kun je een Peyote of een andere soort mescaline cactus kweken met de zaden in de categorie ( 1400)?

Grondmix:
33% zand, 33% kokosgrond of turfstrooisel, 33% leem of compost en 1% calcium. De grondmix dient gesteriliseerd te zijn en vrij van ziekmakende micro-organismen en het zand moet grofzand zijn. De pH-waarde zou tussen de 6.5 en 7.2 moeten liggen (hoog betreft calcium, laag betreft stikstof). Strooi de zaden over het grondoppervlak.

Groeitemperatuur:
De gewoonlijke groeitemperatuur voor mescalinehoudende cactussen ligt tussen de 20°C en 30°C. De optimale temperatuur ligt op de 23°C. Tijdens de nacht mag het voor de cactus niet kouder worden dan 18°C. Tijdens de periode van ontkiemen moet het groeigebied worden bedekt met iets tegen de zon, om de situatie te creëren van 50% direct zonlicht met een vochtigheidsgraad in de buurt van de 100%.

Water geven:
Dit kan zowel van onder als van bovenaf. Ongeveer 45 dagen na planten, een halve dosering 7-40-6 (cactus)voeding geven. Snelle groeiers kunnen veel water consumeren. Geef langzame groeiers niet teveel water.
De kiemtijd is 7-21 dagen. Verplaats naar direct zonlicht zodra de cactussen driekwart centimeter zijn. Als de cactussen geel worden, hebben ze meer licht nodig. Als de cactussen rood worden hebben ze minder licht nodig.

Observatie

ProbleemDiagnoseOplossing
Cactus wordt rood en vormt korstjes of blaren.Te veel licht.Zet de cactus op een plek waar deze minder licht krijgt.
Cactus wordt geel en groeit beperkt.Niet genoeg licht.Zet de cactus op een plek waar deze meer licht krijgt.
Cactus wordt zacht, groeit niet of wordt oranje.Oranje rot of de wortel is rot.Snijdt de aangetaste plekken weg en omplanten in droge grond. Zet de cactus in direct zonlicht en geef deze enkele weken geen water.
Cactus is zacht, groeit niet en heeft kleine gaatjes en weefselschade. Schimmel besmettingHaal de cactus uit de grond. Snijdt de aangetaste plekken en wormen weg en spoel de cactus en de wortel schoon. De cactus overpotten en bespuiten met pyrethenes of spiritus en laat de cactus zitten voor 1-2 minuten. Spoel de pyrethrenes van de huid van de cactus en plant in nieuwe grond


Zie ook de afdeling 9803a (Het kweken van mescaline cactussen).
View Shopping List Checkout
Home Sitemap - all pages and ppdoucts Search - index and full-text search Up - overview View PREVIOUS psychoactive or psychedelic View NEXT psychedelic or psychoactive

[www.sjamaan.com] [Español] [Italiano] [Francais] [Deutsch] [English] [Nederlands]

()