Home SJMTOC Hawaiian Baby Woodrose – Argyreia nervosa – Zaden

Hawaiian Baby Woodrose – Argyreia nervosa – 15 gram zadenZaden van de Hawaiian Baby Woodrose veroorzaken na inname een andere, psychedelische & hallucinogene beleving van de werkelijkheid, die een trip genoemd wordt. Hawaiian Baby Woodrose is een versterker en katalysator van het onderbewuste in de mens en positieve en negatieve gevoelens worden dan ook versterkt. Een trip is dus een individuele ervaring.

Algemene effecten & het verloop van de ervaring:
De eerste effecten zullen binnen 15 tot 120 minuten komen opzetten. De effecten zijn vergelijkbaar met LSD, hoewel de trip en de visuele eigenschappen een stuk rustiger zullen zijn. De trip zorgt voor soort droomtoestand, die gekenmerkt wordt door een mentaal gevoel van leegte, gecombineerd met een gevoel van begrip over hoe de wereld in elkaar steekt en verbondenheid met personen in je omgeving. Gedachten gaan snel en je kunt van de ene herinnering in de andere aangename herinnering worden geslingerd. Verdraaiing van de tijd kan optreden. Sommige effecten zijn vergelijkbaar met alcohol; een dwaas, gelukzalig gevoel, dat gepaard gaat met wankelend lopen en een slechte articulatie tijdens spreken. Visuele effecten, zoals felgekleurde patronen en prachtig gekleurde visioenen met een mystiek karakter. De vermoeidheid die gedurende de trip zal toenemen, zal leiden tot een diepe, meestal tevreden slaap. Afhankelijk van de dosering zullen de effecten 6 tot 10 uur aanhouden.

Dosering:
Let op: Er zijn 2 verschillende soorten (Hawaiian Baby Woodrose en Hawaiian Baby Woodrose – Madagascar – Extra Sterk), kijk goed op de verpakking welke je hebt.
De startdosering voor de Hawaiian Baby Woodrose is 1-4 zaden, een normale dosering is 4-8 zaden en de maximale dosering is 13-14 zaden (dit is voor gevorderden!)

Hoe te gebruiken:
De gewenste hoeveelheid zaden vermalen tot een fijn poeder. Meng het poeder met water. Laat dit afdekt minimaal 12 uur staan. Na 12 uur zal LSA, de werkzame stof, zich binden aan het water. Filter de vloeistof met behulp van een koffiefilter. Daarna het koude aftreksel opdrinken.
Andere bereidingswijzen en extractie methoden zijn te vinden op ons forum.

Wat te doen als de effecten te overweldigend zijn:
Diep en rustig ademhalen en het veranderen van omgeving of muziek kan helpen. In geval van overdosering, een dokter bellen.

Waarschuwing:
Niet geschikt voor minderjarigen. Niet geschikt voor personen met psychologische problemen of een psychiatrisch verleden. Niet geschikt voor personen met epilepsie, leverproblemen of hepatitis. Niet gebruiken tijdens zwangerschap en/of zogen. Beïnvloedt het reactievermogen: niet deelnemen aan het verkeer en geen machines bedienen na het gebruik van Hawaiian Baby Woodrose.

Belangrijke factoren die invloed hebben op het verloop van de trip:
1) Gebruik geen Hawaiian Baby Woodrose als je jonger bent dan 18 jaar.
2) Gebruik alleen Hawaiian Baby Woodrose als je, jezelf geestelijk en lichamelijk goed voelt. Trip niet als je down bent. Gebruik geen Hawaiian Baby Woodrose bij ziekte. Alleen gebruiken als je, je al een tijdje goed voelt.
3) Ben je bewust van de eventuele confrontatie met jezelf: Tijdens de trip kan het voorkomen dat je oog in oog komt te staan met jezelf, d.w.z.; met je onderbewuste, weggestopte gevoelens, niet verwerkte situaties uit het leven en angsten. Zorg ervoor dat je, je kunt overgeven aan deze gevoelens door de confrontatie aan te gaan.
4) Gebruik geen Hawaiian Baby Woodrose op party’s of andere drukke gelegenheden. Gebruik Hawaiian Baby Woodrose in een vertrouwde, rustige omgeving. Thuis of in de natuur.
5) Gebruik geen Hawaiian Baby Woodrose na een lange nacht feesten: Voor een goede trip moet je de tijd nemen. De tijd is nodig om de trip voor te bereiden en af te sluiten. Zorg dat je de dag na de trip geen verplichtingen hebt.
6) Trip alleen met “echte” vrienden, bij wie je, je goed voelt en bij wie je jezelf kan zijn: Wanneer je voor de eerste keer gaat trippen, is het verstandig dit te doen met een ervaren tripper aan je zijde. Wel is van belang dat je, je goed voelt bij de ervaren persoon.
7) Zorg ervoor dat je weet wat je van Hawaiian Baby Woodrose kunt verwachten: Wanneer je nog nooit Hawaiian Baby Woodrose hebt gebruikt, zorg dan van te voren, dat je goed op de hoogte bent van wat je te wachten zal staan. Dit kan d.m.v. het lezen van boeken, informatie op internet en d.m.v. ervaringen van mensen om je heen.

Bijwerkingen:
Sommige personen ervaren misselijkheid, braken en krampen in de onderbuik. Hawaiian Baby Woodrose kan slaperigheid veroorzaken.

Verminderen van bijwerkingen:
- Suiker toevoegen aan het koude aftreksel.
- De inname van een sterke alcoholische drank, bijvoorbeeld 1 theelepel Stroh-rum (80%), kan helpen om de maag een beetje te verdoven, waardoor de maagklachten minder voelbaar zijn.
- Inname van Norit (actieve kool, verkrijgbaar bij drogist en apotheek) voorafgaande aan de inname van het extract van de zaden, verlichting scheppen voor de bijwerkingen op het maagdarmkanaal.
- Inname van vetten: De snelheid waarmee het middel het maagdarmkanaal passeert, kan worden verhoogd, door iets vettigs te eten, bijvoorbeeld een bekertje roomijs met slagroom. Door een snellere passage vermindert de kans op maagdarmklachten, zoals diarree.

Ervaringen:
Ervaringen met Hawaiian Baby Woodrose zijn te lezen ons forum. Deel je ervaringen met anderen en plaats ook jouw ervaring op het forum.

Inhoud:
15 gram zaden

Embargo:
Wij versturen dit product niet naar: Italië, Noorwegen, Australië en Rusland. Voor meer info zie ( 9941 )

Add Add Hawaiian Baby Woodrose – Argyreia nervosa – 15 gram zaden to Shopping List View Shopping List Checkout


Home Sitemap - all pages and ppdoucts Search - index and full-text search Up - overview View PREVIOUS psychoactive or psychedelic View NEXT psychedelic or psychoactive

[www.sjamaan.com] [Español] [Italiano] [Francais] [Deutsch] [English] [Nederlands]

()