Home SJMTOC Hawaiian Baby Woodrose – Argyreia nervosa – Zaden

Blotter CapsBeschrijving:
Een full blown LSA trip in een capsule. Blotter Caps bevatten een nieuwe formule op basis van Hawaiian Baby Woodrose. Blotter Caps zorgen voor een intense en dromerige LSA trip van ongeveer 7 tot 8 uur. Ons testpanel was erg tevreden over dit product. Blotter Caps zijn gemakkelijk te gebruiken en de meeste testers hadden minder last van bijwerkingen, dan bij gebruik van Hawaiian Baby Woodrose zaden.
Blotter Caps veroorzaken na inname een andere, psychedelische & hallucinogene beleving van de werkelijkheid, die een trip genoemd wordt. Blotter Caps is een versterker en katalysator van het onderbewuste in de mens en positieve en negatieve gevoelens worden dan ook versterkt. Een trip is dus een individuele ervaring.

Waarschuwing:
Niet geschikt voor minderjarigen. Niet geschikt voor personen met psychologische problemen of een psychiatrisch verleden. Niet geschikt voor personen met epilepsie, leverproblemen of hepatitis. Niet gebruiken tijdens zwangerschap en/of zogen. Beïnvloedt het reactievermogen: niet deelnemen aan het verkeer en geen machines bedienen na het gebruik van Hawaiian Baby Woodrose.

Belangrijke factoren die invloed hebben op het verloop van de trip:
1) Gebruik geen Blotter Caps als je jonger bent dan 18 jaar.
2) Gebruik alleen Blotter Caps als je, jezelf geestelijk en lichamelijk goed voelt. Trip niet als je down bent. Gebruik geen Blotter Caps bij ziekte. Alleen gebruiken als je, je al een tijdje goed voelt.
3) Ben je bewust van de eventuele confrontatie met jezelf: Tijdens de trip kan het voorkomen dat je oog in oog komt te staan met jezelf, d.w.z.; met je onderbewuste, weggestopte gevoelens, niet verwerkte situaties uit het leven en angsten. Zorg ervoor dat je, je kunt overgeven aan deze gevoelens door de confrontatie aan te gaan.
4) Gebruik geen Blotter Caps op party’s of andere drukke gelegenheden. Gebruik Blotter Caps in een vertrouwde, rustige omgeving. Thuis of in de natuur.
5) Gebruik geen Blotter Caps na een lange nacht feesten: Voor een goede trip moet je de tijd nemen. De tijd is nodig om de trip voor te bereiden en af te sluiten. Zorg dat je de dag na de trip geen verplichtingen hebt.
6) Trip alleen met “echte” vrienden, bij wie je, je goed voelt en bij wie je jezelf kan zijn: Wanneer je voor de eerste keer gaat trippen, is het verstandig dit te doen met een ervaren tripper aan je zijde. Wel is van belang dat je, je goed voelt bij de ervaren persoon.
7) Zorg ervoor dat je weet wat je van Hawaiian Baby Woodrose kunt verwachten: Wanneer je nog nooit Hawaiian Baby Woodrose hebt gebruikt, zorg dan van te voren, dat je goed op de hoogte bent van wat je te wachten zal staan. Dit kan d.m.v. het lezen van boeken, informatie op internet en d.m.v. ervaringen van mensen om je heen.

Ingrediënten:
Argyreia nervosa (Hawaiian Baby Woodrose), Acorus Calamus, Guarana, Gember, Zwarte Peper.

Dosering:
1 capsule met water. Neem niet meer dan 2 capsules per 24 uur.

Duur van de effecten:
7-8 uur

Inhoud:
2 capsules

Embargo:
Wij versturen dit product niet naar: Italië, Noorwegen, Australië en Rusland.
Add Add Blotter Caps to Shopping List View Shopping List Checkout


Home Sitemap - all pages and ppdoucts Search - index and full-text search Up - overview View PREVIOUS psychoactive or psychedelic View NEXT psychedelic or psychoactive

[www.sjamaan.com] [Español] [Italiano] [Francais] [Deutsch] [English] [Nederlands]

()