Home SJMTOC Morning Glory – Ipomoea violacea - Zaden

Morning Glory – Ipomoea violacea – 1 kilo zadenZaden van de Morning Glory veroorzaken na inname een andere, psychedelische & hallucinogene beleving van de werkelijkheid, die een trip genoemd wordt. Morning Glory is een versterker en katalysator van het onderbewuste in de mens en positieve en negatieve gevoelens worden dan ook versterkt. Een trip is dus een individuele ervaring.

Achtergrondinformatie:
Ipomoea violacea vindt zijn herkomst in Mexico en Guatemala, waar de zaden van deze plant al sinds lange tijd tijdens diverse rituelen gebruikt worden vanwege hun hallucinogene eigenschappen, welke te danken zijn o.a. te danken aan de stof LSA.

Algemene effecten & het verloop van de ervaring:
De eerste effecten komen binnen 15 tot 120 minuten opzetten. De effecten van Morning Glory, hebben LSD-achtige eigenschappen, hoewel de trip en de visuele effecten een stuk rustiger zullen zijn. De trip wordt gekenmerkt door een soort stoned en suf gevoel en een ontspannen geest, waarbij je, je vaag bewust bent van je omgeving. Gevoelens van vreugde, volmaaktheid en het mooi en interessant ervaren van omgeving, gesprekken en mensen, gecombineerd met het samensmelten met de omgeving en verbondenheid met andere personen. De milde visuele effecten van Morning Glory zorgen voor een onrealistische kijk op de buitenwereld, waarin alles een bijzondere lichtinval krijgt. Vaak worden snel bewegende en verspringende beelden ervaren, geometrische patronen, levendige grafische verbeeldingen en onbekende landschappen doen zich voor. Muren lijken te bewegen en te ademen, vaste vormen lijken vloeibaar te worden en vervorming van gezichten van personen zijn enkele andere visuele aspecten. Met de ogen gesloten worden felgekleurde patronen waargenomen. De effecten zullen afhankelijk van de dosering 6 tot 10 uur aanhouden.

Dosering:
3-5 gram zaden. Gebruik de eerste keer altijd een lage dosering om je gevoeligheid voor de zaden te testen.

Hoe te gebruiken:
De gewenste hoeveelheid zaden vermalen tot een fijn poeder. Meng het poeder met water. Laat dit afdekt minimaal 12 uur staan. Na 12 uur zal LSA, de werkzame stof, zich binden aan het water. Filter de vloeistof met behulp van een koffiefilter. Daarna het koude aftreksel opdrinken.
Andere bereidingswijzen en extractie methoden zijn te vinden op ons forum.

Wat te doen als de effecten te overweldigend zijn:
Diep en rustig ademhalen en het veranderen van omgeving of muziek kan helpen. In geval van overdosering, een dokter bellen.

Waarschuwing:
Niet geschikt voor minderjarigen. Niet geschikt voor personen met psychologische problemen of een psychiatrisch verleden. Niet geschikt voor personen met epilepsie, leverproblemen of hepatitis. Niet gebruiken tijdens zwangerschap en/of zogen. Beïnvloedt het reactievermogen: niet deelnemen aan het verkeer en geen machines bedienen na het gebruik van Morning Glory.

Belangrijke factoren die invloed hebben op het verloop van de trip:
1) Gebruik geen Morning Glory als je jonger bent dan 18 jaar.
2) Gebruik alleen Morning Glory als je, jezelf geestelijk en lichamelijk goed voelt. Trip niet als je down bent. Gebruik geen Morning Glory bij ziekte. Alleen gebruiken als je, je al een tijdje goed voelt.
3) Ben je bewust van de eventuele confrontatie met jezelf: Tijdens de trip kan het voorkomen dat je oog in oog komt te staan met jezelf, d.w.z.; met je onderbewuste, weggestopte gevoelens, niet verwerkte situaties uit het leven en angsten. Zorg ervoor dat je, je kunt overgeven aan deze gevoelens door de confrontatie aan te gaan.
4) Gebruik geen Morning Glory op party’s of andere drukke gelegenheden. Gebruik Morning Glory in een vertrouwde, rustige omgeving. Thuis of in de natuur.
5) Gebruik geen Morning Glory na een lange nacht feesten: Voor een goede trip moet je de tijd nemen. De tijd is nodig om de trip voor te bereiden en af te sluiten. Zorg dat je de dag na de trip geen verplichtingen hebt.
6) Trip alleen met “echte” vrienden, bij wie je, je goed voelt en bij wie je jezelf kan zijn: Wanneer je voor de eerste keer gaat trippen, is het verstandig dit te doen met een ervaren tripper aan je zijde. Wel is van belang dat je, je goed voelt bij de ervaren persoon.
7) Zorg ervoor dat je weet wat je van Morning Glory kunt verwachten: Wanneer je nog nooit Morning Glory hebt gebruikt, zorg dan van te voren, dat je goed op de hoogte bent van wat je te wachten zal staan. Dit kan d.m.v. het lezen van boeken, informatie op internet en d.m.v. ervaringen van mensen om je heen.

Bijwerkingen:
Sommige personen ervaren misselijkheid, braken en krampen in de onderbuik. Morning Glory kan slaperigheid veroorzaken.

Verminderen van bijwerkingen:
- Suiker toevoegen aan het koude aftreksel.
- De inname van een sterke alcoholische drank, bijvoorbeeld 1 theelepel Stroh-rum (80%), kan helpen om de maag een beetje te verdoven, waardoor de maagklachten minder voelbaar zijn.
- Inname van Norit (actieve kool, verkrijgbaar bij drogist en apotheek) voorafgaande aan de inname van het extract van de zaden, verlichting scheppen voor de bijwerkingen op het maagdarmkanaal.
- Inname van vetten: De snelheid waarmee het middel het maagdarmkanaal passeert, kan worden verhoogd, door iets vettigs te eten, bijvoorbeeld een bekertje roomijs met slagroom. Door een snellere passage vermindert de kans op maagdarmklachten, zoals diarree.

Ervaringen:
Ervaringen met Morning Glory zijn te lezen ons forum. Deel je ervaringen met anderen en plaats ook jouw ervaring op het forum.

Inhoud:
Ca. 1 kg

Embargo:
Wij versturen dit product niet naar: Italië, Noorwegen, Australië en Rusland. Voor meer info zie ( 9941 )

Add Add Morning Glory – Ipomoea violacea – 1 kilo zaden to Shopping List View Shopping List Checkout


Home Sitemap - all pages and ppdoucts Search - index and full-text search Up - overview View PREVIOUS psychoactive or psychedelic View NEXT psychedelic or psychoactive

[www.sjamaan.com] [Español] [Italiano] [Francais] [Deutsch] [English] [Nederlands]

()