Home SJMTOC Het kweken van paddo’s

Stropharia cubensis paddo kweekset – 4 stuksInformatie:
Deze paddo kweekset is de makkelijkste manier om paddo’s te kweken. De paddo kweekset wordt met de grootste zorg geproduceerd en bevat een professioneel broed van de Psilocybe cubensis (Stropharia cubensis) en al de voedingsstoffen en mineralen die bijdragen aan het kweken van mooie, gezonde paddo’s.
Leer over het groeiproces van paddo’s: Zie hoe het paddestoelen mycelium pinnetjes vormt, die uitgroeien tot Mexicaanse paddestoelen. Met het oog op de snelle groei van deze soort, kan je de paddestoelen bijna zien groeien.
In tegenstelling tot andere paddo kweeksets die op Internet te vinden zijn; is deze kweekset heel gemakkelijk op te kweken en er zijn geen extra toevoegingen meer nodig voor deze kant en klare Paddo growkit. Gewoon opzetten en kweken maar! Bij al de gecompliceerde activiteiten die nodig zijn voor andere kweeksets, is de kans op infectie van de kweekset erg groot. Onze kweeksets hebben een lage kans op besmetting. Open het bakje en laat de Psilocybe paddo’s groeien. Zie 1501a voor meer informatie. Om 1 kweekset in een keer te bestellen, zie sectie 1501. Ga voor het bestellen van 10 kweeksets naar sectie 1505.
Deze paddo kweeksets leveren ongeveer tussen de 150 en 350 gram verse paddo’s. Lees de kweekinstructies (zie 1501a) aandachtig door voor een optimale opbrengst van je kweekset.

Inhoud:
1 liter professioneel Psilocybe cubensis broed per paddo kweekset.

We versturen deze growkits niet naar Algeria, Australia, Brazil, Czech Republic, Estonia, Finland, Hungary, Italy, New Zealand, Norway, Slovenia, Switzerland, United States, Sweden, of UK. Voor meer informatie zie het embargo ( 9941 )

Add Add Stropharia cubensis paddo kweekset – 4 stuks to Shopping List View Shopping List Checkout


Home Sitemap - all pages and ppdoucts Search - index and full-text search Up - overview View PREVIOUS psychoactive or psychedelic View NEXT psychedelic or psychoactive

[www.sjamaan.com] [Espanol] [Italiano] [Francais] [Deutsch] [English] [See our new products!!!]