Home SJMTOC Paddosporen en mycelium

Wavy cap – Psilocybe cyanescens – broedzakjeInformatie:
Dit broedzakje bevat Psilocybe cyanescens. Met dit paddo broedzakje kun je, je eigen paddo’s kweken in je tuin, een park bij je in de buurt of in de bossen. De groeikracht van deze Psilocybe cyanescens is zo verbazingwekkend, dat ze zeer eenvoudig te kweken zijn. Dit is echt een leuk product voor “guerrilla farming”, omdat je deze soort overal eenvoudig in houtsnippers uit kan zetten. Een paar maanden later terugkomen en plukken maar!

De is gevonden in het noordwesten van de VS. Psilocybe cyanescens verschijnt overvloedig in door mensen gecreëerde omgevingen. Soms verschijnt er zelfs 9 tot 22 kilo op een locatie. Verspreidingsgebied: het verspreid zich tot ver in met compost verreikt houtafval onder bladeren en takjes, houtsnippers van de Elzenboom en de bast van de Elzenboom bedekt met halfverteerd hout. Vaak groeit het mycelium tot clusters en klompjes op plaatsen met halfverteerd hout bij Rododendrons, rozenstruiken, klimop en aardbeienplanten.

Inhoud:
De paddo broedzakjes bevatten steriele houtsnippers met paddestoelmycelium.

Instructies:
(1) Zoek een goede plaats in je tuin, in een woud of een bos bij jou in de buurt, een park of ergens anders. Het moet een plek zijn in de schaduw, waar niemand je kleine paddo tuin kan verstoren.
(2) Koop een grote zak met houtsnippers bij een tuincentrum.
(3) Doordrenk de houtsnippers met water en laat het een beetje drogen.
(4) Mix voorzichtig de houtsnippers uit het broedzakje met de gekochte houtsnippers van het tuincentrum (innoculeren).
(5) Op de ideale plek (zie 1) maak je een bed van ongeveer 60 bij 60 cm en ongeveer 15 cm hoog.
(6) Vul het bed met de geïnnoculeerde houtsnippers.

Opmerkingen:
Hoe groter het bed van de houtsnippers, des te beter. Het broed kan vermeerderd worden door een handvol snippers van tussen nieuwe houtsnippers te verspreidden. De buitengelegen bedden moeten ongeveer 10-15 cm hoog zijn om een goed doorgroeien van het mycelium te bevorderen. Bladeren en takjes kunnen bovenop het bed worden gelegd, om uitdroging van de houtsnippers te voorkomen. In de zomer of tijdens droge periodes, kan je het 1-2 keer per dag water geven (niet doordrenken!). De paddo’s zullen in de late herfst verschijnen, wanneer de temperatuur onder de 10 graden Celsius is. De oogsten zullen ieder jaar vermeerderen.

We versturen deze broedzakjes niet naar Algeria, Australia, Brazil, Czech Republic, Estonia, Finland, Hungary, Italy, New Zealand, Norway, Slovenia, Switzerland, United States, Sweden, of UK. Voor meer informatie zie het embargo ( 9941 )

Add Add Wavy cap – Psilocybe cyanescens – broedzakje to Shopping List View Shopping List Checkout


Home Sitemap - all pages and ppdoucts Search - index and full-text search Up - overview View PREVIOUS psychoactive or psychedelic View NEXT psychedelic or psychoactive

[www.sjamaan.com] [Español] [Italiano] [Francais] [Deutsch] [English] [Nederlands]

()