Home SJMTOC Paddosporen

Specificatie van de sporenspuitenDe sporenspuiten zijn zeer geconcentreerd, zodat voor de beginnende paddokweker de kans op een succesvolle productie van broed groot is. Iedere spuit heeft, afhankelijk van de soort, specifieke groeiparameters en bereidwijzen voor het substraat. Deze sporenspuiten zijn alleen bedoeld voor educatieve doeleinden en zijn niet geschikt voor kinderen. Gebruik de sporenspuit niet om in te nemen!

Algemeen:
De Psilocybe cubensis paddo’s ontwikkelen zich tot middelgrote tot grote paddo’s en hebben een gouden tot roodbruine hoed, die bol tot vlak wordt naarmate de paddo’s ouder worden. De hoed is meestal bedekt met witte donzige vlekjes, welke vanzelf verdwijnen. Onder de hoed zit een vlies, die een ring achterlaat, na het openen van de hoed. De steel is dik en wit van kleur en is meestal donzig aan de onderkant.

Natuurlijk verspreidingsgebied:
Cubensis wordt gevonden in weilanden waar koeien of paarden staan, te midden van met mest verrijkte grond. De soorten van de cubensis komen van nature over de hele wereld voor in tropische en subtropische gebieden en zijn vooral te vinden rond de kust bij de Golf van Mexico, in Zuid-Amerika en in het oosten van Mexico.

Groeiparameters:
Alle details staan bij de betreffende soort.

Sporenspuiten bewaren:
Dit product kan het best bewaard worden op een koele plaats, uit de buurt van warme bronnen. Bewaar de sporenspuit niet in de vriezer, want de inhoud van de spuit mag niet bevroren raken. De inhoud van de spuit zal enige maanden goed blijven, mits bewaard onder de juiste omstandigheden. Gebruik de sporenspuit zo snel mogelijk voor de beste resultaten.

Het gebruik van een sporenspuit:
Steriliseer het substraat volgens een van de methodes, op drugs-forum.com

Wij versturen geen sporenprints en/of sporenspuiten naar: Denemarken, Noorwegen, USA en Canada.View Shopping List Checkout
Home Sitemap - all pages and ppdoucts Search - index and full-text search Up - overview View PREVIOUS psychoactive or psychedelic View NEXT psychedelic or psychoactive

[www.sjamaan.com] [Español] [Italiano] [Francais] [Deutsch] [English] [Nederlands]

()