Home SJMTOC Paddo’s

Psilocybe mexicana truffels (1000 gram)
VERSE PSYCHOACTIEVE PADDO’S!!

De Psilocybe mexicana truffel is technisch gezien geen paddo, omdat deze nog niet heeft gefruit als een paddo. Psilocybe mexicana lijkt in de verste verte niet op een paddo. De truffel lijkt meer op muesli of graanontbijt. Psilocybe mexicana is ook bekend onder de naam truffel of philosophers’ stone. Deze paddo’s zijn sterker als de Psilocybe tampanensis. Dit hallucinogeen zorgt voor een stoned, psychedelische, filosofische, vrolijke en visuele trip. Psilocybe mexicana zijn zeer geschikte paddo’s voor personen die voor de eerste keer paddo’s gaan gebruiken, vanwege het goede gevoel en omdat de Psilocybe truffels zorgen voor een gemakkelijk te contoleren trip, in vergelijking tot andere psychedelica. Meestal zal je na inname van deze paddo’s veel lachen. De psychedelische effecten van de Psilocybe mexicana paddo’s kunnen tot 6 uur lang aanhouden. De sterke psychedelische en euforische effecten zullen ongeveer 3 uur duren, waarna deze effecten plaats maken voor een stoned effect, dat nog eens 3 uur zal aanhouden. De truffels verschillen veel van de andere paddo’s en smaken nog beter ook! De beste manier om de Psilocybe truffels te gebruiken, is door een kop thee te zetten zonder suiker of honing. Voeg de hallucinogene truffels toe aan de thee en laat dit geheel 15 minuten trekken. Hierdoor zullen de psychoactieve truffels zachter worden en dan is de paddothee klaar. Drink de thee langzaam op, laat de thee een beetje door de mond spoelen en kauw de Psilocybe mexicana truffels langzaam op. Wanneer de paddo’s op deze manier ingenomen worden, dan zullen de eerste effecten na 15 tot 45 minuten op komen zetten. Deze Psilocybe mexicana truffels, geven een euforisch gevoel, behoren tot de psychedelica en bevatten de hallucinogene stoffen psilocybine en psilocine. Vanwege het verschillende effect van deze truffel, in vergelijking tot andere Psilocybe paddo’s, wordt verwacht dat er in de truffel ook andere psychoactieve alkaloïden aanwezig zijn. Naar sommige landen verzenden wij geen paddo’s. Zie 9941 (Embargo). Check voor te bestellen of deze psilocybine bevattende paddo’s legaal zijn in jouw land. Dit hoeft niet wanneer je vanuit Nederland besteld. Deze paddo’s zijn goed te combineren met het kruid Passiebloem (zie 0126 en 0127), die de effecten van de paddestoelen versterken en de trip vrolijker maken.
Ook de combinatie van paddo’s en Spirulina is een aanrader (zie 1106), Spirulina voegt energie toe aan de trip. Voor meer informatie over Truffels zie 9801 (De effecten van psilocybine bevattende Truffels).

Dosering:
5-10 gram voor een lichte trip.
10-15 gram voor een normale trip.
15-20 gram voor een sterke trip.
Opmerking! Begin met een lage dosering (5 gram) van deze paddo’s, om je gevoeligheid te testen.

Inhoud:
1000 gram verse, onbewerkte Psilocybe mexicana truffels

Opmerkingen:
Gewone verse paddo’s, als de Psilocybe cubensis bevatten meer dan 90% water en wanneer deze vers zijn, dan zijn ze al snel niet meer goed. Deze hallucinogene truffel bevat slechts 35% water. Dat is de reden waarom deze paddo’s ongeveer 2 tot 3 weken goed blijven wanneer ze in de koelkast worden bewaard. Zie 9801 (De effecten van psilocybine bevattende Truffels) voor meer informatie. Overweeg snelle verzending met EPS, zie 9901.

1000 gram verse Psilocybe mexicana truffels
Express verzenden met EPS is gratis (buiten Nederland) (wanneer mogelijk, zie 9901 EPS)!

Add Add Psilocybe mexicana truffels (1000 gram) to Shopping List View Shopping List Checkout


Home Sitemap - all pages and ppdoucts Search - index and full-text search Up - overview View PREVIOUS psychoactive or psychedelic View NEXT psychedelic or psychoactive

[www.sjamaan.com] [Espanol] [Italiano] [Francais] [Deutsch] [English] [See our new products!!!]