Home SJMTOC Paddo’s

Psilocybe tampanensis truffels - 1 verpakkingDe Psilocybe tampanensis truffel is technisch gezien geen paddo, omdat deze nog niet heeft gefruit als een paddo. Psilocybe tampanensis lijkt in de verste verte niet op een paddo. De truffel lijkt meer op muesli of graanontbijt. Psilocybe tampanensis is ook bekend onder de naam truffel of philosopher’s stone. Dit hallucinogeen zorgt voor een stoned, psychedelische, filosofische, vrolijke en visuele trip. Psilocybe tampanensis truffels zijn zeer geschikt voor personen die voor de eerste keer truffels gaan gebruiken, vanwege het goede gevoel en omdat de Psilocybe truffels zorgen voor een gemakkelijk te controleren trip, in vergelijking tot andere psychedelica. Meestal zal je na inname van deze truffels veel lachen. De psychedelische effecten van de Psilocybe tampanensis kunnen tot 6 uur lang aanhouden. De sterke psychedelische en euforische effecten zullen ongeveer 3 uur duren, waarna deze effecten plaats maken voor een stoned effect, dat nog eens 3 uur zal aanhouden. De beste manier om de Psilocybe truffels te gebruiken, is door een kop thee te zetten zonder suiker of honing. Voeg de hallucinogene truffels toe aan de thee en laat dit geheel 15 minuten trekken. Hierdoor zullen de psychoactieve truffels zachter worden en dan is de thee klaar. Drink de thee langzaam op, laat de thee een beetje door de mond spoelen en kauw de Psilocybe tampanensis truffels langzaam op. Wanneer de truffels op deze manier ingenomen worden, dan zullen de eerste effecten na 15 tot 45 minuten op komen zetten. Deze Psilocybe tampanensis truffels, geven een euforisch gevoel, behoren tot de psychedelica.

Tampanensis truffels in het kort:
Alias “de steen der wijzen”. De naam zegt het al. Het filosofische aspect speelt een belangrijke rol bij deze truffels. Een diepgaand gevoel van tevredenheid en indrukwekkende, visuele effecten (vooral met de ogen dicht!) zijn typerend voor de trip.

De verpakking van magische truffels:
Deze magische truffels zijn vers en onbewerkt.
Ze zijn vacuüm verpakt, zodat ze lange tijd vers blijven.

Deze truffels zijn goed te combineren met het kruid Passiebloem (zie 0126 ), die de effecten van de truffels versterken en de trip vrolijker maken.
Ook de combinatie van truffels en Spirulina is een aanrader (zie 1108 en 1109 ) Spirulina voegt energie toe aan de trip.

Dosering:
5-10 gram voor een lichte trip.
15 gram voor een normale trip.
20 gram voor een sterke trip.
Opmerking! Begin met een lage dosering (5 gram) van deze truffels, om je gevoeligheid te testen.

Inhoud:
15gr verse, onbewerkte Psilocybe tampanensis truffels.

Opmerkingen:
Deze truffel bevat slechts 35% water. Dat is de reden waarom ze ongeveer 2 tot 3 weken goed blijven wanneer ze in de koelkast worden bewaard. Overweeg snelle verzending met EPS, zie 9901

Wij sturen alleen truffels binnen Nederland en naar België en Spanje

Add Add Psilocybe tampanensis truffels - 1 verpakking to Shopping List View Shopping List Checkout


Home Sitemap - all pages and ppdoucts Search - index and full-text search Up - overview View PREVIOUS psychoactive or psychedelic View NEXT psychedelic or psychoactive

[www.sjamaan.com] [Español] [Italiano] [Francais] [Deutsch] [English] [Nederlands]

()