Home SJMTOC Paddo’s

Verse Stropharia cubensis paddo’s (1000 gram)
VERSE MEXICAANSE PADDO’S !!

De Psilocybe cubensis bezorgt je een wilde, speelse trip, die confronterend kan zijn en die 6 uur lang kan duren. De effecten van deze paddo’s komen opmerkelijk in golven; deze paddotrip heeft heftige en rustige momenten. De Stropharia cubensis is de meest favoriete en best bekende paddo. De Stropharia of Psilocybe cubensis paddo is een sterk hallucinogeen. Deze paddo bevat psilocybine en psilocine. Deze paddo’s zijn goed te combineren met het kruid Passiebloem (zie 0126 en 0127), die de effecten van de paddo’s versterken en vrolijker maken. Ook zijn deze paddo’s goed te combineren met Purple Passion capsules (zie 0407 and 0408), die de effecten van de paddo’s versterken en vrolijker maken. Ook de combinatie van paddo’s en Spirulina is een aanrader (zie 1106), Spirulina voegt energie toe aan de trip. Zie ook 1500 (het kweken van paddo’s). De Sjamaan raad aan het boek “Paddo’s onze kleine broertjes” ( 9812) voor gebruik te lezen.

1 kilogram verse paddo’s (staat gelijk aan 85 gram gedroogde paddo’s)

Opmerking! Deze paddo’s bevatten ongeveer 92% water, dus je kunt ze slechts enkele dagen bewaren. De paddo’s zijn na 6-10 dagen niet meer goed. Te bewaren in de koelkast. Niet in de vriezer bewaren.

Algemene informatie:
De effecten van deze paddo’s zijn afhankelijk van de dosering en de individuele gevoeligheid voor psilocybine en psilocine. Het is belangrijk om uit te testen hoe gevoelig je bent.

Wat is trippen:
Psilocybe paddestoelen, ook wel Paddo’s genoemd veroorzaken na inname een andere, psychedelische & hallucinogene beleving van de werkelijkheid, die een trip genoemd wordt. Paddo’s zijn een versterker en katalysator van het onderbewuste in de mens. Een trip is dus een individuele ervaring.

Hoe te gebruiken:
1) De verse paddo’s opeten. Hoe kleiner de stukjes, hoe beter de werkzame stoffen worden opgenomen. Kauw de Paddo’s goed.
2) Thee zetten van de verse paddo’s. Voor 1 persoon, 1 kop thee maken. Giet het kokende water in een theepotje en zet het potje op een theelichtje. Laat het water een minuutje staan, zodat de grootste hitte van het water is. Voeg kleine stukjes Paddo’s bij het hete water. (NOOIT de paddo’s in kokend water doen, want dan gaan er werkzame stoffen verloren.) Geen suiker toevoegen. Let op: Bij het gebruik van truffels, altijd thee zetten voor een goed effect.
3) Paddo’s zijn NIET geschikt om te roken.

Het verloop van de ervaring:
Het begin: 5-60 minuten.
Opkomen: 5-90 minuten.
Plateau: 1-4 uur.
Afname: 1-3 uur.
Na-effecten: 0-8 uur.

Effecten:
De effecten van Psilocybe cubensis paddo’s komen in golven. Het ene moment zijn de effecten sterk aanwezig en het andere moment zijn de effecten iets minder intens. Deze pieken en dalen van effecten houden de gehele trip aan, dus denk niet dat als de effecten even wat minder zijn, dat de trip voorbij is, want deze paddo zal je in dat geval behoorlijk verrassen. De effecten van de Psilocybe cubensis paddo’s zijn zeer uiteenlopend. In het algemeen zorgt de Psilocybe cubensis paddo’s voor een vrolijk, lacherig effect. Ook zullen er visuele effecten optreden. Kleuren zullen helderder en feller worden. Licht wordt feller, lichten lijken te schitteren en de omtrek van een voorwerp of een lichtbron kan gaan bewegen. Structuren worden gedetailleerder, als je bijvoorbeeld in een normale staat van bewustzijn naar een grindtegel of vloerbedekking kijkt, dan zie je enige structuur, maar als je onder invloed van paddo’s naar dit soort structuren kijkt, dan lijken het complete landschappen te zijn geworden. Met gesloten ogen zijn ook visuele effecten waarneembaar, die bestaan vooral uit patronen en duidelijke vormen. Vaak heb je een verhoogde mogelijkheid tot creatieve visualisatie. Het is mogelijk dat je dingen kan zien of horen die normaal niet opvallen. Geluiden worden krachtiger en helderder, geluid of muziek zal luider en anders bij je binnenkomen, het kan dus zijn dat je muziek die je normaal erg goed vindt, nu niet zo mooi vindt klinken. Je gevoel zal enorm versterkt worden en je onderbewuste zal naar boven komen. Je zult meer emotionele gevoelens waarnemen. Ook worden gevoelens van verwondering, vreugde, verdriet, wanhoop, religieuze bewustwording en tevredenheid geconstateerd. Soms heb je na inname een verhoogde mogelijkheid om je te concentreren. Vele gebruikers ervaren een vertraging van tijd. Meestal voel je, je sterk verbonden met de mensen om je heen. Tijdens de periode van afname, zullen de effecten geleidelijk aan subtieler worden.

Belangrijke factoren die invloed hebben op het verloop van de trip:
1) Gebruik geen Paddo’s als je jonger bent dan 18 jaar
2) Gebruik alleen Paddo’s als je geestelijk en lichamelijk gezond bent:
Het lichaam staat in nauwe verbinding met de geest. Dus gebruik geen Paddo’s bij ziekte en in combinatie met antidepressiva of andere op de psyche werkende medicijnen. Gebruik alleen Paddo’s als je, je (al een tijdje) goed voelt.
3) Gebruik geen Paddo’s op party’s of andere drukke gelegenheden.
Gebruik Paddo’s in een vertrouwde, rustige omgeving. Thuis of in de natuur.
4) Gebruik geen Paddo’s na een lange nacht feesten:
Gebruik geen Paddo’s in combinatie met alcohol of andere drugs. Voor een goede trip moet je de tijd nemen. De tijd is nodig om de trip voor te bereiden en af te sluiten. Zorg dat je de dag na de trip geen verplichtingen heeft.
5) Trip alleen met “echte” vrienden, bij wie je, je goed voelt en bij wie je jezelf kan zijn:
Wanneer je voor de eerste keer gaat trippen, is het verstandig dit te doen met een ervaren tripper aan je zijde. Wel is van belang dat je, je goed voelt bij de ervaren persoon.
6) Zorg ervoor dat je weet wat je van Paddo’s kunt verwachten:
Wanneer je nog nooit Paddo’s hebt gebruikt, zorg dan van te voren, dat je goed op de hoogte bent van wat je te wachten zal staan. Dit kan d.m.v. het lezen van boeken, informatie op Internet en d.m.v. ervaringen van mensen om je heen. Het boekje “Paddo’s onze kleine broeders” (zie 9812) is echt een aanrader.
7) Ben je bewust van de eventuele confrontatie met jezelf:
Tijdens de paddotrip kan het voorkomen dat je oog in oog komt te staan met jezelf, d.w.z.; met je onderbewuste, weggestopte gevoelens, niet verwerkte situaties uit het leven en angsten. Zorg ervoor dat je, je kunt overgeven aan deze gevoelens door de confrontatie aan te gaan.
8) Vermijd deelname aan het verkeer:
Onder invloed van paddo’s dient de gebruiker niet deel te nemen aan het verkeer. Dit kan erg gevaarlijk zijn.

Wat te doen als de effecten te overweldigend zijn en de gebruiker het wil verminderen:
Suikerklontjes eten (25 stuks om mee te beginnen) of suikerwater (suikerklontjes opgelost in water) drinken. Inname van vitamine C tabletten (5 stuks à 1000 mg) is een stuk effectiever. Ook een hoge dosering B-vitaminen (vooral vitamine B3, niacine) breekt psilocybine en psilocine af. Een energiedrank als Red Bull kan helpen, door de hoge dosering B-vitaminen en suiker. Diep en rustig ademhalen, het veranderen van de omgeving en van muziek kan ook helpen.

Belangrijk: deze Paddo’s kunnen enkel verstuurd worden naar de volgende landen: Nederland, Oostenrijk, België, Denemarken, Engeland, en Portugal (niet naar Madeira en de Azoren).

Express verzenden met EPS is gratis (buiten Nederland) (wanneer mogelijk, zie 9901 EPS)!

Add Add Verse Stropharia cubensis paddo’s (1000 gram) to Shopping List View Shopping List Checkout


Home Sitemap - all pages and ppdoucts Search - index and full-text search Up - overview View PREVIOUS psychoactive or psychedelic View NEXT psychedelic or psychoactive

[www.sjamaan.com] [Espanol] [Italiano] [Francais] [Deutsch] [English] [See our new products!!!]