Home SJMTOC Testers voor straatdrugs

Psilocybine en LSD test
Inleiding:
Deze test kan een snelle indicatie geven over de aanwezigheid van stoffen als Psilocybine, andere tryptamines, LSA en LSD. De test kan gebruikt worden voor het testen van droge en verse paddestoelen, planten, zaden, LSD of andere pure, synthetische tryptamines. De vloeistof in de test geeft bij aanraking met het te testen materiaal een bepaalde verkleuring en reactiesnelheid. Wanneer er geen verkleuring van de vloeistof optreedt, wil dit zeggen, dat het geteste materiaal geen van de drie bovenvernoemde stoffen bevat.

Gebruiksaanwijzing:
Vul het rode dopje losjes met het te testen materiaal. Houd het flesje met de vloeistof horizontaal en schuif voorzichtig het gevulde rode dopje in de testhouder met vloeistof. Let hierbij goed op, dat er geen samplemateriaal verloren gaat. Plaats vervolgens de tester rechtop op een horizontale ondergrond en duw het dopje in het testflesje, totdat het dopje het flesje volledig afsluit. Schud gedurende 1 minuut het flesje regelmatig. Zet het flesje daarna weer op de horizontale ondergrond. Na 5 minuten (1 minuut voor pure substanties) is op de bovenste laag van de vloeistof een verkleuring ontstaan. Houd het flesje in het zonlicht of plaats het flesje op een met zon of daglicht verlichte, witte ondergrond. Let op, wanneer het resultaat wordt bekeken onder vals licht, kan de uitslag van de test een verkeerde indicatie geven van de aanwezige stoffen. De kleur zal dan duidelijk te zien zijn en kan vergeleken worden met het verkleuringschema op de verpakking.
De vloeistof in het flesje is slechts 1 keer te gebruiken. Na gebruik, kan het flesje met de vloeistof ingeleverd worden bij een depot voor chemisch afval.

Uitleg van de reacties:
- rood/karmijnrode verkleuring wijst op Psilocybine, Psilocine en LSD.
- roze verkleuring wijst op andere Tryptamines, zoals DMT, DET e.d.
- violet/blauwe verkleuring wijst op 5-Methoxy-Tryptamines, zoals 5-Methoxy-DMT, Melatonine e.d.
- wanneer geen verkleuring optreedt, zijn geen van bovengenoemde stoffen aanwezig.

Wat laat deze test niet zien:
Deze test laat niets zien over de hoeveelheid van de aanwezige stoffen. Ook geeft deze test geen indicatie over eventueel andere stoffen die het te testen materiaal bevat.
Het gebruik van deze test geschiedt volledig voor eigen risico.

Waarschuwing:
De testvloeistof is giftig en bevat een sterk bijtend zuur. Neem deze vloeistof niet in en vermijdt contact met de huid, ogen en kleding. In geval van aanraking met de vloeistof direct veelvuldig spoelen met water. Bij eventuele inname, direct enkele glazen melk drinken en contact opnemen met een arts. Deze test is alleen geschikt voor het testen van poeders en pillen, dus geen vloeistoffen.

Bewaren:
Bewaar de test op een koele (5-10°C) en donkere plaats, bijvoorbeeld in de koelkast.
Add Add Psilocybine en LSD test to Shopping List View Shopping List Checkout


Home Sitemap - all pages and ppdoucts Search - index and full-text search Up - overview View PREVIOUS psychoactive or psychedelic View NEXT psychedelic or psychoactive

[www.sjamaan.com] [Espanol] [Italiano] [Francais] [Deutsch] [English] [See our new products!!!]