Home SJMTOC Bongs

Rocket 650 – GreenBeschrijving:
Joker Tools bongs zijn met de hand vervaardigd uit hoogwaardig acryl. Vanwege de populariteit van deze bongs zijn er fabrikanten die ze na proberen te maken, maar zonder succes. De nep bongs zijn vervaardigd van lage kwaliteit acryl en de kleuren zijn minder helder. Wij bieden je de echte Joker Tools. Joker Tools acryl bongs kunnen het best schoongemaakt worden met speciaal voor acryl bongs ontwikkeld reinigingsmiddel. Gebruik nooit een borstel, want de nylon haren van de borstel kunnen acryl beschadigen.

De Rocket bestaat uit verschillende compartimenten. Vul het laagste deel van het hoofdcompartiment met water. Rook stroomt vanuit het laagste deel via de slangen naar de kleine compartimenten aan de zijkant, daarna stroomt de rook naar boven naar het bovenste gedeelte van het hoofdcompartiment en kan worden geïnhaleerd. De kop van de bong is gemaakt van metaal.

Hoogte: 65 cm
Materiaal: hoogwaardig acryl

Kleur van Rocket 650 op de afbeelding: green

Verkrijgbare kleuren: Purple, Green, Orange, Red
Add Add Rocket 650 – Green to Shopping List View Shopping List Checkout


Home Sitemap - all pages and ppdoucts Search - index and full-text search Up - overview View PREVIOUS psychoactive or psychedelic View NEXT psychedelic or psychoactive

[www.sjamaan.com] [Español] [Italiano] [Francais] [Deutsch] [English] [Nederlands]

()