Home SJMTOC Pijpjes

Pijp Molino Spoon – Zig Zag WormDe Molino pijpjes zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten en diverse verschillende kleuren. De ronde vormen van de pijpjes zijn prachtig afgewerkt en hebben geen scherpe randjes. Vele kleuren en verschillende patronen maken het een feest om uit een Molino pijpje te roken. De pijpjes van Molino worden met de hand vervaardigd uit het zeer stevige Pyrex glas, verderop in de tekst vind je hierover meer informatie. Er zijn verschillende categorieën Molino pijpjes, waarbinnen alle pijpjes op zich weer uniek zijn, doordat ze met de hand gemaakt worden. Molino Zig Zag Worm is voornamelijk uniek vanwege zijn vorm, die afgewisseld breed en smal is. Bekijk ook de andere soorten Molino pijpjes en ga op zoek naar de vorm die bij jou past.

Pyrex TM is een merknaam voor glas, dat hypoallergeen is en bestand tegen hitte en chemicaliën. Sinds lange tijd wordt dit glas gebruikt voor het vervaardigen van keukenbenodigdheden en producten die gebruikt worden bij wetenschappelijk onderzoek. Pyrex glas is buitengewoon sterk en gemakkelijk schoon te maken. Ondanks de sterkte van dit glas, raden we af om je pijpje te laten vallen, het blijft uiteindelijk toch glas. Vele soorten glas breken wanneer zij worden blootgesteld aan hoge temperaturen. Pyrex glas is hiertegen bestand.
Add Add Pijp Molino Spoon – Zig Zag Worm to Shopping List View Shopping List Checkout


Home Sitemap - all pages and ppdoucts Search - index and full-text search Up - overview View PREVIOUS psychoactive or psychedelic View NEXT psychedelic or psychoactive

[www.sjamaan.com] [Español] [Italiano] [Francais] [Deutsch] [English] [Nederlands]

()