Home SJMTOC Vaporizer

Dragon Vap 600 Vaporiser (verdamper)Voor degenen die liever niet roken hebben we een oplossing. Eindelijk is er een manier om de THC daar te krijgen waar we willen zonder verbranding en zonder rook! Beleef de rush van de high in plaats van een zwaar stoned gevoel; de creatieve activiteit in plaats van ontspannen niks doen. Ook mensen die om medicinale redenen marihuana gebruiken zijn zeer enthousiast over de DragonVap.
De DragonVap is ontzettend simpel te gebruiken en kan in 3 eenvoudige stappen klaar gemaakt worden voor gebruik.

Omdat de Vap op gas werkt, kun je ‘m overal mee naar toe nemen en discreet gebruiken. Daarbij is het ook nog eens goedkoop! Iedereen kan zich een DragonVap veroorloven!

Wanneer mensen de DragonVap eenmaal in actie hebben gezien, verkoopt het product zichzelf. Anders dan met bongs, joints en pijpjes zal de nieuwigheid nieuwsgierige klanten betoveren en het effect van de DragonVap zal ze overtuigen. Kortom iedereen wint!

Gebruikersinstructies:
Draai het te vullen kopje van de buis en vul deze met de gewenste dosis. Zorg ervoor dat het schroefdraad vrij is kruimels. Schroef de buis weer terug aan de kop en klik het op z’n plek op de Dragon Vap.
Trek het geribbelde compartiment open en steek voorzichtig de aansteker aan. Verwarm gedurende ongeveer een minuut het keramieke deel.
Je bent nu klaar voor de eerste hijs.
Inhaleer via het doorzichtige buisje de damp en houdt deze zo lang je kunt in je longen.
Let op: het effect is niet direct voelbaar!
Herhaal de procedure. Voor de volgende hijs, is het niet nodig het keramiek te verwarmen, omdat het nog warm is van de vorige hijs.
Klik vervolgende de buis los van de Dragon Vap en schroef de kop weer los. Houd de kop ondersteboven en klop de cannabis eruit. Je kunt zien, dat je alleen de THC hebt gebruikt en dat het kruid niet verbrand is.
Veel plezier gewenst!
Add Add Dragon Vap 600 Vaporiser (verdamper) to Shopping List View Shopping List Checkout


Home Sitemap - all pages and ppdoucts Search - index and full-text search Up - overview View PREVIOUS psychoactive or psychedelic View NEXT psychedelic or psychoactive

[www.sjamaan.com] [Español] [Italiano] [Francais] [Deutsch] [English] [Nederlands]

()