Home SJMTOC Pijpjes

Share The Pipe 3 – geborsteld metaalShare The Pipe, een met een award bekroond pijpontwerp, is vervaardigd door CheekyOne.

Na groot succes van de eerste generaties, is er nu Share The Pipe 3, welke de laatste, nieuwe generatie is van dit fantastische rokersinstrument.
Hoogwaardige materialen, een opvallend design, een stoere verschijning, een slimme technologie op rookgebied: zijn enkele van de vele manieren om deze schitterende pijp te omschrijven.

Share The Pipe 3 is voorzien van een titanium kern met een geweldig intern koelsysteem, die de aflevering van zachte, gekoelde rook garandeert. Daar bovenop heft de pijp ook nog eens een ingebouwde teervanger in het mondstuk.
Share The Pipe 3 kan gemakkelijk uit elkaar geschroefd worden om schoon te maken.
Om de pijp goed schoon te maken, kun je de pijp in alcohol weken of koken in water, zonder dat dit een nadelig effect heeft op de kwaliteit van de materialen.

GELIMITEERDE OPLAGE!
Elke kleur is gelimiteerd tot 1000 stuks
Elke pijp is individueel gemerkt en genummerd op de onderkant van de pijp.

Kleur van Share The Pipe 3 op de afbeelding: roestvrij staal (geborsteld metaal)
Inhoud: Share The Pipe in een stoer, beschermend blikje en een certificaat.

Verkrijgbare kleuren: zwart, chroom, roestvrijstaal (geborsteld metaal)
Add Add Share The Pipe 3 – geborsteld metaal to Shopping List View Shopping List Checkout


Home Sitemap - all pages and ppdoucts Search - index and full-text search Up - overview View PREVIOUS psychoactive or psychedelic View NEXT psychedelic or psychoactive

[www.sjamaan.com] [Español] [Italiano] [Francais] [Deutsch] [English] [Nederlands]

()