Home SJMTOC Salvia Divinorum

AANBIEDING: Salvia 10X – 1 gram – 5 verpakkingenAchtergrondinformatie:
In Oaxaca, Mexico, verbouwen de Mazatec Indianen Salvia divinorum, ook bekend als Hierba de la Pastora (‘kruid van de Herderin’), op een manier waarop alleen zij dat kunnen. De Salvia wordt geteeld op stukjes grond verborgen in wouden ver van huizen en wegen. De Mazatec Indianen gebruiken de bladeren die worden samengeperst, aangelengd met water, en gedronken of vers gekauwd om hun hallucinogene eigenschappen tijdens godsdienstige rituelen.

Algemene effecten & verloop van de ervaring:
Na het roken van salvia 10X, komen de eerste effecten binnen 1 minuut opzetten, die zich binnen 1-2 minuten ontwikkelen tot een piek die 5-15 minuten duurt. De effecten, afhankelijk van de dosering, kunnen variëren van subtiel tot een volledige psychedelische ervaring. Bij hogere doseringen kunnen effecten optreden als, verdraaiing van tijd, levendige beelden, ontmoetingen met wezens, reizen naar andere plaatsen, planeten en tijden, het verworden van een voorwerp of ervaren het leven van een ander persoon te leven. Daarna neemt de werking geleidelijk af over de volgende 20 tot 40 minuten, een marihuana-achtige high zal dan voelbaar zijn. Van het begin tot het eind, duurt de gehele ervaring 30-60 minuten.
Bij oraal gebruik beginnen de eerste effecten na 10-20 minuten. De effecten, milder als bij roken, bereiken vrijwel meteen hun piek, een plateau dat 30 minuten tot 1,5 uur kan duren. De gehele ervaring duurt 1-3 uur.

Gebruik:
De meest gebruikelijke manier is om Salvia 10X in een pijp te roken, zonder tabak. Inhaleer de rook snel en diep. Houdt de rook 20-30 seconden diep in de longen vast, zodat de Salvinorin A uit de rook opgenomen kan worden. Bij te snel uitblazen van de rook gaat er werkende stof verloren. De effecten zijn afhankelijk van de hoeveelheid rook die je inhaleert en opneemt in ongeveer 2 minuten. Als de pauze tussen de trekjes van de pijp te lang is, wordt de duur van de werking verlengd, maar de intensiteit van de effecten zullen niet toenemen.
Een andere methode is om op de bladeren te kauwen en vooral door het in je mond te houden voor een lange tijd, Salvinorin A zal dan direct door het mondslijmvlies worden opgenomen.

Hoe je, je voelt voor de ervaring is essentieel voor het karakter van de ervaring. Dus, als je, je niet comfortabel en goed voelt, stel het gebruik van Salvia 10X dan uit. We raden je sterk aan om de trip in een rustige, relaxte omgeving te nemen. Het is goed om tijdens de trip te gaan liggen. Privacy en veiligheid zijn erg belangrijk. Neem Salvia 10X in de aanwezigheid van een ‘oppasser’, omdat het effect erg overweldigend kan zijn. Salvia 10X is niet geschikt voor party’s. Dit is een product om de tijd voor moet nemen. Zorg dat je geen zorgen aan je hoofd hebt. Een geweldige vlucht gewenst.

Dosering:
0,1 – 0,2 gr. Salvia 10X. Omdat dit extract erg moeilijk te doseren is, heb je een weegschaal nodig om een dosering af te wegen. Heb je geen weegschaal, koop dan voortaan Salvia 5X extract. Dit werkt net zo goed en is makkelijker te doseren.

Ingrediënten:
Werkzame stoffen: Salvinorin A
Salvinorin B

Inhoud:
1 gr. Salvia Divinorum 10X extract.

Waarschuwing:

Het gebruik van Salvia 10X kan het reactievermogen en de waakzaamheid verminderen. Deelname aan het verkeer en het gebruik van machines wordt sterk afgeraden.


Dit is een voedingssupplement en dient uitsluitend als zodanig gebruikt te worden. Raadpleeg in geval van twijfel, of als u onder enige vorm van medische supervisie staat, altijd uw arts. Niet gebruiken bij hart- en vaatziektes, bij hoge bloeddruk, aandoening aan de schildklier en / of adrenergesysteem en / of enige afwijking die met adrenaline te maken heeft en / of urinewegen, vergrote prostaat, diabetes, psychische problemen en / of verleden met psychische problemen, gebruik van M.A.O.-remmers en / of medicijnen. Niet combineren met andere stimulerende en / of psychedelische middelen en / of alcohol en / of drugs. Niet gebruiken tijdens zwangerschap en / of zogen.

Dit product is niet bestemd of geschikt om gebruikt te worden voor het genezen, lenigen of voorkomen van enige aandoening of ziekte, ziekteverschijnsel, pijn, verwonding of gebrek bij de mens. Dit product is niet bestemd of geschikt om gebruikt te worden voor het herstellen, verbeteren of wijzigen van het functioneren van organen bij de mens, het stellen van een medische diagnose door toediening aan of aanwending bij de mens. Dit product is niet bedoeld en /of geschikt voor gebruik als bedoeld in de wet op de geneesmiddelenvoorziening.
Niet bedoeld voor personen onder de 18 jaar. Niet geschikt of bedoeld als tabaksvervanger.

Embargo:
Wij versturen geen Salvia naar: Italië, Noorwegen, Australië, België, Denemarken, Estland, Finland, Duitsland, Ijsland, Israël, Japan, Rusland, Zweden en Zuid-Korea.
Voor meer infomatie zie ( 9941 )

Add Add AANBIEDING: Salvia 10X – 1 gram – 5 verpakkingen to Shopping List View Shopping List Checkout


Home Sitemap - all pages and ppdoucts Search - index and full-text search Up - overview View PREVIOUS psychoactive or psychedelic View NEXT psychedelic or psychoactive

[www.sjamaan.com] [Español] [Italiano] [Francais] [Deutsch] [English] [Nederlands]

()