Home SJMTOC Ontdek de entheogenen

De effecten van Psilocybine bevattende Truffels
Zie sectie 1800 om te bestellen.

Algemene informatie:
De effecten van Truffels zijn afhankelijk van de dosering en de individuele gevoeligheid voor psilocybine en psilocine. Het is belangrijk om uit te testen hoe gevoelig je bent.

Wat is trippen:
Psilocybe Truffels veroorzaken na inname een andere, psychedelische & hallucinogene beleving van de werkelijkheid, die een trip genoemd wordt. Truffels zijn een versterker en katalysator van het onderbewuste in de mens. Een trip is dus een individuele ervaring.

Hoe te gebruiken:
1) Bij het gebruik van Truffels, altijd thee zetten voor een goed effect. Voor 1 persoon, 1 kop thee maken. Giet het kokende water in een theepotje en zet het potje op een theelichtje. Laat het water een minuutje staan, zodat de grootste hitte van het water is. Voeg kleine stukjes Truffels bij het hete water. (NOOIT de Truffels in kokend water doen, want dan gaan er werkzame stoffen verloren.) Geen suiker toevoegen.
2) Truffels zijn NIET geschikt om te roken.

Belangrijke factoren die invloed hebben op het verloop van de trip:
1) Gebruik geen Truffels als je jonger bent dan 18 jaar
2) Gebruik alleen Truffels als je geestelijk en lichamelijk gezond bent:
Het lichaam staat in nauwe verbinding met de geest. Dus gebruik geen Truffels bij ziekte en in combinatie met antidepressiva of andere op de psyche werkende medicijnen. Gebruik alleen Truffels als je, je (al een tijdje) goed voelt.
3) Gebruik geen Truffels op party’s of andere drukke gelegenheden.
Gebruik Truffels in een vertrouwde, rustige omgeving. Thuis of in de natuur.
4) Gebruik geen Truffels na een lange nacht feesten:
Gebruik geen Truffels in combinatie met alcohol of andere drugs. Voor een goede trip moet je de tijd nemen. De tijd is nodig om de trip voor te bereiden en af te sluiten. Zorg dat je de dag na de trip geen verplichtingen heeft.
5) Trip alleen met “echte” vrienden, bij wie je, je goed voelt en bij wie je jezelf kan zijn:
Wanneer je voor de eerste keer gaat trippen, is het verstandig dit te doen met een ervaren tripper aan je zijde. Wel is van belang dat je, je goed voelt bij de ervaren persoon.
6) Zorg ervoor dat je weet wat je van Truffels kunt verwachten:
Wanneer je nog nooit Paddo’s hebt gebruikt, zorg dan van te voren, dat je goed op de hoogte bent van wat je te wachten zal staan. Dit kan d.m.v. het lezen van boeken, informatie op Internet en d.m.v. ervaringen van mensen om je heen. Het boekje “Paddo’s onze kleine broeders” (zie 9812) is echt een aanrader.
7) Ben je bewust van de eventuele confrontatie met jezelf:
Tijdens de Truffeltrip kan het voorkomen dat je oog in oog komt te staan met jezelf, d.w.z.; met je onderbewuste, weggestopte gevoelens, niet verwerkte situaties uit het leven en angsten. Zorg ervoor dat je, je kunt overgeven aan deze gevoelens door de confrontatie aan te gaan.
8) Vermijd deelname aan het verkeer:
Onder invloed van Truffels dient de gebruiker niet deel te nemen aan het verkeer. Dit kan erg gevaarlijk zijn.

Wat te doen als de effecten te overweldigend zijn en de gebruiker het wil verminderen:
Suikerklontjes eten (25 stuks om mee te beginnen) of suikerwater (suikerklontjes opgelost in water) drinken. Inname van vitamine C tabletten (5 stuks à 1000 mg) is een stuk effectiever. Ook een hoge dosering B-vitaminen (vooral vitamine B3, niacine) breekt psilocybine en psilocine af. Een energiedrank als Red Bull kan helpen, door de hoge dosering B-vitaminen en suiker. Diep en rustig ademhalen, het veranderen van de omgeving en van muziek kan ook helpen.
View Shopping List Checkout
Home Sitemap - all pages and ppdoucts Search - index and full-text search Up - overview View PREVIOUS psychoactive or psychedelic View NEXT psychedelic or psychoactive

[www.sjamaan.com] [Español] [Italiano] [Francais] [Deutsch] [English] [Nederlands]

()